29 martie 2024
Campionii Clubului Sportiv Rizea Wushu au dat iar lovitura!

Campionii Clubului Sportiv Rizea Wushu au dat iar lovitura!

3 medalii de aur, 3 medalii de argint şi 3 medalii de bronz!

Sunt rezultatele cu care s-au întors sportivii Clubului Rizea Wushu din Târgovişte, de la Campionatul Naţional de Wushu Kung-fu, desfăşurat între 10 – 11 martie, în Capitală.

La competiţie au participat peste 270 de sportivi din 28 cluburi!

Iată sportivii de primă linie:

1) MATEI ANAMARIA BIANCA – CAMPIONA NATIONALA 50 KG, 13 ANI

1) SANDU CATALINA – CAMPIONA NATIONALA 60 KG, 18 ANI, PRIMA COMPETITIE

1) MATEI CORNEL – CAMPION NATIONAL 55 KG, 13 ANI, PRIMA COMPETITIE

2) SORESCU IONUT – VICE-CAMPION 70 KG, 22 ANI

2) VISAN IONUT – VICE-CAMPION 50 KG, 15 ANI

2) OPREA SILVIU – VICE-CAMPION 55 KG, 17 ANI, PRIMA COMPETITIE

3) MATEI ALEX MARIN – BRONZ, 25 KG, 6 ANI, PRIMA COMPETITIE

3) PANTUROIU ANTONIO – BRONZ, 65 KG, 17 ANI, PRIMA COMPETITIE

3) PRISICEANU MARIUS – BRONZ, 70 KG

“Foarte mulţi dintre ei au fost la prima participare şi au făcut o figură foarte frumoasă, iar eu am fost fost mulţumit de prestanţa lor. La sfârşitul competiţiei am fost felicitaţi de vicepreşedintele Federaţiei, domnul Benea Ion, datorită rezultatelor obţinute ani la rând de sportivii mei. Nu a fost competiţie de la care să nu ne întoarcem cu vreo medalie şi de fiecare dată reprezentăm judteţul Dâmboviţa cu mândrie şi rezultate deosebite!”, a declarat pentru MariusBUGA.ro maestrul Titi Rizea, reprezentantul Clubului Rizea Wushu.

Şi ceilalţi sportivi au luptat bine, dar au avut neşansa să meargă mai departe: VLAD ALEXANDRU, 70 KG, 18 ANI, GEORGESCU COSMIN, 65 KG, 17 ANI , VESELINA RAZVAN, 65 KG, 17 ANI, SI BEJU RAUL, CATEG 30 KG, 6 ANI!

“În luna mai se va desfăşura Campionatul Naţional de Wushu kung-fu, pe sistem full-contact, la Sala Polivalentă din Bucureşti şi sperăm să avem ocazia să revenim cu medalii şi să reprezentăm Târgoviştea aşa cum se cuvine”, a mai precizat Titi Rizea.

Nici de această dată sponsorii nu s-au înghesuit să-i sprijine pe sportivi. Titi Rizea s-a împrumutat de bani pentru a putea plăti taxele către Federaţie, iar copiii au fost susţinuţi de părinţi!

Titi Rizea este subofiţer în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Dâmboviţa şi se ocupă cu pregătirea personalului militar. Din fericire, maestrul se bucură de aprecierea şi susţinerea şefilor, iar asta îl determină să meargă mai departe cu antrenamentele, în pofida tuturor dificultăţilor de zi cu zi.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial