1 mai 2024
Daniel Blaga, deputat USR PLUS: “Dâmbovițenii merită un drum express rapid și sigur, realizat cu multă responsabilitate”

Daniel Blaga, deputat USR PLUS: “Dâmbovițenii merită un drum express rapid și sigur, realizat cu multă responsabilitate”

Parlamentarii USR PLUS Dâmboviţa continuă seria demersurilor pentru lucrările de infrastructură din judeţ.

Deputatul Daniel Blaga şi senatorul Dragos Popescu au avut o nouă întrevedere cu ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, în cadrul căreia au discutat despre lucrările de modernizare a drumurilor din judeţ.

“Alături de colegul meu, senatorul Dragoș Popescu, ne-am întâlnit cu domnul Cătălin Drulă, ministru al transporturilor, pentru a continua discuția cu privire la infrastructura rutieră modernă, atât de necesară în Dâmbovița.

Dâmbovițenii merită un drum express rapid și sigur, realizat cu multă responsabilitate și transparență. Ministerul Transporturilor știe foarte bine aceste lucruri și a pus acest proiect pe o listă a priorităților sale, lucru pentru care atât eu cât și Dragoș îi suntem recunoscători.

Vom susține această inițiativă cu toate forțele noastre și ne vom concentra atât pe a ajuta, acolo unde acest lucru va fi posibil, cât și pe a reveni, din nou și din nou, cu întrebări privind stadiul proiectului. Continuăm împreună”, spune Daniel Blaga, deputat USR PLUS Dâmboviţa.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial