17 mai 2024
Daniel Blaga, candidatul ADU pentru Primăria Târgovişte propune să se taie din profitul Companiei de Apă Târgovişte şi să se subvenţioneze tariful pentru cei sărmani: “Compania de Apă a uitat să se gândească și la cei care nu își permit”

Daniel Blaga, candidatul ADU pentru Primăria Târgovişte propune să se taie din profitul Companiei de Apă Târgovişte şi să se subvenţioneze tariful pentru cei sărmani: “Compania de Apă a uitat să se gândească și la cei care nu își permit”

“Preț echitabil pentru apă! 💧⚖

Noi, târgoviștenii, știm bine faptul că, de-a lungul timpului, tarifele pe care le-am plătim și continuăm să le plătim pentru apă și canalizare s-au aflat într-o continuă creștere. Ni s-a spus de fiecare dată că e normal să se întâmple astfel, de vreme ce calitatea serviciilor ar fi crescut de asemenea. Realitatea, firește, e alta. Și e tristă: prețurile pentru serviciul de apă și canalizare au fost mai mereu printre cele mai mari din țară, în vreme ce serviciile au lăsat, de multe ori, de dorit 💸🚱.

Din păcate, Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița a cam uitat să se gândească și la cei care poate nu își permit să plătească tarifele din ce în ce mai mari percepute pentru acest serviciu esențial vieții. Asta în timp ce compania declară profituri din ce în ce mai mari în fiecare an 💼📈.

Cum Primăria Târgoviște este acționarul principal în Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița, atât eu cât și consilierii Alianței Dreapta Unită credem că ar fi normal ca o parte din acest profit să se întoarcă către cetățenii Târgoviștei. În special către cei mai defavorizați dintre aceștia, cu ajutorul Primăriei Târgoviște 🏛❤.

Propunerea noastră în acest context e simplă: alegerea de a subvenționa, din profitul anual al celor de la Compania de Apă, tariful plătit de târgovișteni pentru acest serviciu. Știm cum și putem să implementăm rapid un sistem de subvenție care să fie echitabil și care să nu producă pagube nimănui 👥💡.

Pentru că Târgoviștea și târgoviștenii merită mai mult! 🌟Este nevoie de puțină implicare și, uneori, de încă un mic amănunt – un vot dat pentru o normalitate și o comunitate cu adevărat a viitorului 🗳🌍.

Se poate! Se poate mai bine pentru toți și aici, la noi acasă, în Târgoviște! 💪“, a precizat Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru funcţia de primar al municipiului Târgovişte.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial