30 aprilie 2024

Dâmboviţa – Şi-au măsurat muşchii cu poliţiştii şi-au ieşit cam… şifonaţi!

www.mariusbuga.ro_images_masinapolitieTrei bărbaţi sunt cercetaţi de poliţiştii dâmboviţeni pentru comiterea de infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice

Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au oprit pentru control, pe raza comunei Raciu, un moped condus de un bărbat, de 48 de ani, din localitate.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar mopedul nu era înregistrat în circulaţie.

Pe numele acestuia, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de “conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere” şi “punere în circulaţie sau conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, potrivit legii”.

Totodată, un conducător auto, de 30 de ani, din municipiul Târgovişte a fost depistat de poliţiştii rutieri la volanul unui autoturism, deşi avea exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendată.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată”, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie legală prin Parchet.

Totodată, o altă persoană, de 69 de ani, din localitatea Raciu, este cercetată pentru comiterea infracţiunilor de “punere în circulaţie sau conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, sau neînregistrat, conform legii” şi “conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, după ce a fost depistată conducând un tractor neînmatriculat, deşi nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

www.mariusbuga.ro_images_catuseUn bărbat care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate, a fost depistat de poliţişti 

La data de 24 iunie a.c.,  poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Moreni au depistat pe raza localităţii I.L.Caragiale un bărbat, de 28 de ani, pe numele căruia Judecătoria Moreni a emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate pentru o perioadă de 2 ani şi 4 luni.

Faţă de acesta, s-au efectuat cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de „lovire sau alte violenţe ”.

Tânărul a fost reţinut şi depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial