26 aprilie 2024
Dâmbovița și-a prezentat STRATEGIA DE DEZVOLTARE!

Dâmbovița și-a prezentat STRATEGIA DE DEZVOLTARE!

strategie“Prezentarea Strategiei de dezvoltare a județului Dâmbovița, perioada 2012 – 2020 – varianta actualizată

Am organizat, la Târgoviște, o dezbatere mai amplă, pe 2 subiecte de interes și importanță maxime: Strategia de dezvoltare a județului Dâmbovița pentru perioada 2012 – 2020 (varianta actualizată), respectiv prezentarea Programului Operațional Regional 2014 – 2020.

M-am bucurat să-i am alături pe directorul ADR Sud-Muntenia, Liviu Musat, pe prefectul județului, primari, viceprimari din județ, directori de instituții publice, reprezentanți ai Grupurilor de Acțiune Locală, societăți care cu activitate pe zona de accesare a fondurilor europene.

În privința Strategiei de dezvoltare, am spus-o și astăzi, la dezbatere: este platforma în temeiul căreia ne vom construi proiectele de dezvoltare pe următorii ani. De aici rezultă și importanța ei, de aici rezultă nevoia unei analize cât mai complexe și mai complete. Ce nu va cuprinde această strategie, ca direcție de dezvoltare, nu vom putea cere la finanțare europeană în ciclul 2014 – 2020!

Proiectul se află în dezbatere publică și m-aș bucura ca toți cei interesați să vină către noi cu idei, propuneri, critici, de ce nu. Numai așa vom putea ieși cu un document bine fundamentat, corect și pe care să-l putem numi cu adevărat o „strategie de dezvoltare”, a declarat Adrian Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

Puteți parcurge strategia la linkul de mai jos, opiniile și sugestiile fiind așteptate până la data de 20.01.2015:

http://www.cjd.ro/fisiere/cjd/anunturi/291214/DB_Strategia%20de%20dezvoltare%20durabila_varianta%20%20actualizata_decembrie%202014.pdf

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial