18 aprilie 2024
Lucrări de asfaltare pe Drumul Județean 710, Miculești – Bezdead

Lucrări de asfaltare pe Drumul Județean 710, Miculești – Bezdead

Webp.net-resizeimage-182COMUNICAT DE PRESĂ

Consiliul Județean Dâmbovița, intervenții pe DJ 710

 

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, vicepreședintele Alin Manole și reprezentantul Direcției Generale Infrastructură Locală, Vasile Dinu – director general, au efectuat alături de primarul comunei Bezdead, Teodora Anghelescu, o vizită de lucru pentru a constata stadiul lucrărilor ce se desfășoară pe drumul județean 710 Miculești – Bezdead.

Au fost avute în vedere lucrările la stratul de covor bituminos ce se realizează pe firul 2 al ultimei zone de drum cu lungimea totală de 3,05 km, din DJ 710, în zona Miculești, acest fapt echivalând cu finalizarea covorului asfaltic; în zilele următoare, se vor realiza lucrări conexe – acostamente, semnalizare verticală, marcaje etc. Valoarea lucrărilor de execuție din cadrul acestui proiect este de 1.148.719 lei.

În cadrul vizitei de lucru, reprezentanții Consiliului Județean Dâmbovița au putut să constate și stadiul lucrărilor complexe ce se realizează în prezent, în vecinătatea amplasamentului mai sus-amintit, în cadrul proiectului de refacere a drumului județean 710, la km 3+300, pe raza satului Miculești, orașul Pucioasa, care a fost afectat din cauza ruperii părții carosabile, ca urmare a eroziunii malului drept al pârâului Bizdidel și km 3+550, fiind necesare lucrări de apărări de mal, pe o lungime de 100 m.

Proiectul are valoarea de 1.625.487,73 lei, termenul de finalizare estimat fiind sfârșitul lunii iulie 2020. Cu un grad de dificultate ridicat, investiția cuprinde lucrări specifice pe albia cursului de apă din categoria zid de sprijin din gabioane, pentru protecția taluzului DJ 710.

Conducerea Consiliului Județean Dâmbovița s-a declarat mulțumită de progresul înregistrat în execuția lucrărilor contractate și le-a recomandat reprezentanților firmelor de construcții să aibă în vedere permanent graficele și indicatorii tehnici asumați prin contract, în beneficiul locuitorilor din zonele unde se desfășoară lucrările, dar și al participanților la traficul rutier.

 

Biroul Comunicare, Relații Externe al Consiliului Județean Dâmbovița

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial