19 aprilie 2024
Jandarmeria Dâmboviţa – Avansări în grad cu ocazia Zilei Naționale a României, 1 Decembrie

Jandarmeria Dâmboviţa – Avansări în grad cu ocazia Zilei Naționale a României, 1 Decembrie

Webp.net-resizeimage (1)COMUNICAT DE PRESĂ
din 1 decembrie 2020

La sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Mircea cel Bătrân” Dâmboviţa a avut loc, cu respectarea măsuirlor de protecție sanitară, festivitatea de avansare în gradul militar următor, înaintea expirării stagiului minim în grad, a unui număr de 17 jandarmi, care în activitatea desfășurată s-au distins prin modul de executare a misiunilor, rezultate deosebite obținute în îndeplinirea atribuțiilor, pregătire profesională și comportare demnă.

Webp.net-resizeimageAstfel, 2 ofiţeri şi 15 subofiţeri au primit o tresă în plus pe epoleţi, într-un cadru festiv de la inspectorul şef, colonel Matei Viorel, care le-a înmânat noile grade, i-a felicitat pentru efortul depus în executarea cu succes a misiunilor în contextul pandemiei şi le-a cerut să se implice activ în muncă pentru desfăşurarea în condiţii optime a tuturor activităților.

Avansările înainte de termen pot avea loc cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române (3 aprilie) sau a Zilei Naţionale a României. În fiecare an, la data de 1 august, se înaintează în gradul militar următor jandarmi care îndeplinesc stagiul în grad în cursul anului respectiv.

Informare, Relații Publice şi cu Publicul

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial