9 mai 2024

Dâmbovița – Încătușați după ce au comis-o în trafic!

www.mariusbuga.ro_images_dubaPoliţiştii  dâmboviţeni au depistat un bărbat care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate 

 

Poliţiştii din cadrul Secţiei 12 Poliţie Rurală Tărtăşeşti l-au depistat pe numitul D.V., de 53 de ani, din localitate, pe numele căruia Judecătoria Răcari a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

 

Acesta au fost condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate pentru o perioadă de 6 luni pentru săvârşirea de infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.  

 

Bărbatul a fost reţinut şi depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul  Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa.

 

 

·                                                

 

Poliţiştii dâmboviţeni efectuează cercetări în cazul unor infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice

 

Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au oprit în trafic pentru control, un moped condus de numitul D.M., de 24 de ani.

 

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că aceasta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 

 

 

 

De asemenea, s-a stabilit că mopedul i-a fost încredinţat pentru a-l conduce pe drumurile publice de către proprietar, un tânăr de 21 de ani, deşi cunoştea faptul că cel în cauză nu poseda permis de conducere.

 

Pe numele celor doi, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, respectiv „fapta unei persoane de a încredinţa un autovehicul pentru a fi condus pe drumurile publice, unei alte persoane despre care ştie că nu posedă permis de conducere”.

 

Un alt tânăr, de 19 ani, este cercetat pentru comiterea infracţiunii de  conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, după ce a fost depistat de poliţişti conducând un autoturism pe raza municipiului Târgovişte, deşi nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial