3 mai 2024

Dâmboviţa – Au comis-o, au păţit-o!

www.mariusbuga.ro_images_rutieristiBULETIN INFORMATIV

Patru bărbaţi sunt cercetaţi de poliţişti sub aspectul comiterii de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Fieni, au depistat  un bărbat, de 52 de ani, din localitatea Răzvad, în timp ce conducea un autoturism pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii au procedat la testarea cu aparatul etilotest a conducătorului auto, acesta prezentând o alcoolemie de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele acestuia, poliţiştii au întocmit doar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană sub influenţa alcoolului”.

Totodată, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Pucioasa au oprit în trafic pentru control un autoturism, condus de numitul G.F., de 27 de ani, din localitatea Bezdead, ocazie cu care s-a constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere.

Pe numele acestuia, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluţie legală prin Parchet.

Alţi doi bărbaţi, de 27 şi 52 de ani, sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunilor de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule” şi „punerea în circulaţie pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, potrivit legii”, dupa ce au fost depistaţi de poliţiştii dâmboviţeni conducând autovehicule pe drumurile publice, deşi acestea nu erau înmatriculate, iar aceştia nu posedau permise de conducere.

www.mariusbuga.ro_images_mpolTânăr, reţinut de poliţiştii dâmboviţeni pentru comiterea infracţiunii de furt calificat

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au depistat în flagrant pe numitul H.C., de 19 ani, din Nucet, în timp ce încerca să sustragă mai multe bunuri dintr-un garaj situat pe raza localităţii.

Totodată, în urma cercetărilor efectuate, în sarcina tânărului s-a reţinut că în noaptea de 21/22 aprilie a.c., prin dislocarea tablei laterale, a pătruns într-un garaj, de unde a sustras un aparat de sudură. 

Poliţiştii au procedat la reţinerea tânărului pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, 28 aprilie a.c., să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă în vederea probării întregii activităţi infracţionale a celui în cauză.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial