4 mai 2024
Controale cu nereguli pe șoselele din Dâmbovița

Controale cu nereguli pe șoselele din Dâmbovița

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Târgoviște au oprit pentru control, pe drumul național 71, în localitatea Viforâta, un autoturism condus de un bărbat de 31 de ani, din Pietrari.

În urma testării cu mijloacele din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. 

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana respectivă fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

În jurul orei 00:25, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, în localitatea Lungulețu, un autoturism condus de o minoră de 16 ani. 

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că aceasta nu deține permis de conducere, iar autoturismul i-ar fi fost încredințat pentru a fi condus de către un tânăr de 21 de ani, din Produlești.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal și efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredinţarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care ştie că se află în una dintre situaţiile prevăzute în art. 335 alin. (1) din Codul Penal.

sursa: Poliția Dâmbovița

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial