2 mai 2024
Controalele în trafic, mereu surprinzătoare! Uite ce-au găsit poliţiştii la Fieni, Moreni şi Găeşti!

Controalele în trafic, mereu surprinzătoare! Uite ce-au găsit poliţiştii la Fieni, Moreni şi Găeşti!

Poliţiştii dâmboviţeni au aplicat 3 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 5400 lei, cu ocazia unor acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii sustragerilor de material lemnos

Lucrătorii Secţiei nr. 7 Poliţie Rurală Fieni au organizat şi executat o acţiune pe linia prevenirii sustragerilor de material lemnos, ocazie cu care fost depistaţi numiţii M.S. şi P.P., ambii din comuna Moroieni, care transportau cu ajutorul unui atelaj hipo cantitatea de 1.1 mc material lemnos, fără documente de provenienţă. Cei 2 au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare de 4000 lei, potrivit prevederilor art.19, alin.1, lit.b din L 171/2010, cantitatea de material lemnos fiind ridicată în vederea confiscării.

. • Totodată, lucrători din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor şi Serviciului de Ordine Publică Dâmboviţa, împreună cu specialişti din cadrul ITRSV Ploieşti au organizat şi executat o acţiune pe linia combaterii delictelor silvice, la un agent economic din municipiul Târgovişte. Cu ocazia controlului efectuat s-a constatat că agentul economic a valorificat fără documente cantitatea de 5,8 mc lemn de foc, esenţă carpen, în valoare de 647 lei. De asemenea, poliţiştii au stabilit că documentele cu regim special întocmite de agentul economic cu ocazia valorificării de cherestea şi lemn de foc erau întocmite necorespunzător. Administratorul societăţii, I.G., a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5000 lei, conform prevederilor Legii 171/2010, fiind dispusă şi măsura confiscării sumei de 647 lei, contravaloarea celor 5,8 mc lemn de foc.

• Poliţiştii rutieri au întocmit dosare penale pe numele a doi dâmboviţeni care au încălcat prevederile Codului Rutier

1. Lucrătorii formaţiunii rutiere din cadrul Poliţiei Municipiului Moreni, în timp ce executau serviciul de supraveghere şi control al traficului rutier pe DJ 720, l-au depistat pe numitul S.A., de 25 de ani, în timp ce conducea un autoturism, având numere provizorii expirate. Pe numele tânărului, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat. (OUG 195/2002, republicată).

2. Totodată, lucrători din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti, l-au depistat pe numitul A.I.V., de 32 de ani, din municipiul Târgovişte, în timp ce conducea un autoturism pe strada Cuza Vodă din oraşul Găeşti, fără a deţine permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. Faţă de numitul A.I.V., poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere fără permis. (OUG 195/2002, republicată).

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial