2 mai 2024
Dâmboviţeni fără minte! La volan, FĂRĂ PERMIS!

Dâmboviţeni fără minte! La volan, FĂRĂ PERMIS!

3 persoane s-au ales cu dosare penale după ce au fost depistate în trafic de poliţişti, fără permis de conducere

1.Lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte l-au depistat pe numitul M.G., de 42 de ani, din localitate, în timp ce conducea un vehicul confecţionat artizanal tip „gater”, pe strada Laminorului, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi fără ca vehiculul să fie înmatriculat în circulaţie.

Pe numele acestuia, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere fără permis şi punerea în circulaţia sau conducerea unui autovehicul neînmatriculat (OUG 195/2002, republicată).

2. Totodată, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Moreni, l-au depistat pe numitul R.C., din localitatea Valea Lungă, în timp ce conducea o motocicletă pe raza localităţii, fără a deţine permis de conducere corespunzător categoriei şi fără ca motocicleta să fie înmatriculată. Faţă de numitul R.C., poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere fără permis şi punerea în circulaţia sau conducerea unui autovehicul neînmatriculat (OUG 195/2002, republicată).

3. Pe raza comunei Crângurile, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti au depistat-o pe numita D.D., de 32 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Pe numele acesteia s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere fără permis (OUG 195/2002, republicată).

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial