9 mai 2024
Dâmboviţa – Să îi tot trageţi pe dreapta!

Dâmboviţa – Să îi tot trageţi pe dreapta!

64 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate de poliţiştii dâmboviţeni, în cadrul unei acţiuni organizate pe linia prevenirii faptelor antisociale şi a diminuării fenomenului infracţional

Lucrători din cadrul Poliţiei oraşului Găeşti au acţionat pe raza de competenţă, în scopul prevenirii faptelor antisociale şi a diminuării fenomenului infracţional.

Poliţiştii angrenaţi în activităţi au acţionat pentru îmbunătăţirea unui climat de ordine şi siguranţă publică, combaterea faptelor antisociale, în scopul surprinderii şi descurajării oricăror intenţii infracţionale şi contravenţionale şi pentru identificarea şi tragerea la răspundere a celor care, prin conduita lor, încalcă prevederile legale.

Cu această ocazie au fost aplicate 64 de sancţiuni contravenţionale, din care 16 pentru încălcarea normelor de ordine şi linişte publică, 41 pentru nerespectarea regulilor rutiere, valoarea totală a amenzilor însumând 16 260 lei. Totodată, a fost constatată o infracţiune, la regimul rutier, şi a fost reţinut un permis de conducere.

• La volan, sub influenţa băuturilor alcoolice!

Lucrători din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti l-au depistat pe numitul O.N.E., de 34 de ani, din comuna Vişina, în timp ce conducea un autoturism pe strada Eroilor, din localitate, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0.91 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele bărbatului, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice ( art. 87 alin. 1 din OUG 195/2002, republicată).

Lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte l-au depistat pe numitul T.S.M., de 25 de ani, din comuna Finta, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii de domiciliu, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0.94 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele bărbatului în cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice ( art. 87 alin. 1 din OUG 195/2002, republicată).

Lucrători din cadrul Poliţiei oraşului Pucioasa l-au depistat pe numitul T.R.I., de 34 de ani, din mun. Târgovişte, în timp ce conducea un autoturism pe raza oraşului Pucioasa, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0.71 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele acestuia, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice ( art. 87 alin. 1 din OUG 195/2002, republicată).

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial