5 mai 2024
Târgovişte – Surpriză nedorită în garajul din faţa blocului

Târgovişte – Surpriză nedorită în garajul din faţa blocului

Poliţiştii au identificat autorii în cazul unui furt din garaj

În această dimineaţă, o patrulă de ordine şi siguranţă publică a depistat pe strada „ Preot Toma Georgescu „ din minicipiul Târgovişte, două persoane care aveau asupra lor mai multe bunuri.

Cu ocazia verificărilor efectuate , s-a stabilit că cei doi tineri, ambii de 16 ani, au sustras dintr-un garaj, situat pe strada Transilvaniei mai multe bunuri, constând în scule, aparate electrice şi acumulatori auto, valoarea prejudiciului fiind de 1000 de lei.

Bunurile sustrase au fost recuperate integral şi restituite părţii vătămate.

Pe numele celor doi tineri, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propune soluţie legală prin Parchet.

Două persoane au fost reţinute de poliţişti, în urma unei acţiuni pe linie de urmăriţi

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Moreni-Biroului de Investigaţii Criminale l-au depistat pe numitul V.G., de 26 de ani, din localitate, faţă de care Judecătoria Moreni a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la executarea unei pedepse de 2 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Totodată, poliţiştii l-au depistat pe numitul I.I., de 46 de ani, din municipiul Moreni, faţă de care Judecătoria Moreni a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la executarea unei pedepe privative de libertate 3 luni închisoare pentru comiterea infracţiunii prev. şi ped de art. 180 din Codul Penal.

Poliţiştii au procedat la reţinerea acestota şi introducerea lor în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa .

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial