9 mai 2024
Dâmboviţa – Ilegalităţi OPRITE la timp de oamenii legii

Dâmboviţa – Ilegalităţi OPRITE la timp de oamenii legii

Poliţiştii au depistat un bărbat în timp ce comercializa mai multe cutii de adeziv, fără a deţine documente legale de provenienţă şi autenticitate

În urma unei acţiuni organizate pe linia respectării legislaţiei în domeniul protecţiei mărcilor şi indicaţiilor geografice, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor l-au depistat pe numitul N.A., de 37 de ani, în timp ce oferea spre comercializare 49 de cutii de adeziv.

Cu ocazia verificărilor, poliţiştii au stabilit că susnumitul nu deţine documente de autenticitate şi provenienţă legală pentru cele 49 de cutii de adeziv.

Pe numele bărbatului, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii prev. şi ped de art. 90alin.1 lit. b din Legea 84/1998.

Poliţiştii au depistat în trafic 2 bărbaţi în timp ce conduceau mopede, fără a deţine permise de conducere

Poliţiştii rutieri i-au depistat pe numiţii O.M., de 42 de ani, din comuna Moţăieni şi S.C., de 31 de ani, din comuna Braniştea, în timp ce conduceau mopede, fără a poseda permise de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Pe numele celor doi bărbaţi, poliţiştii au întocmit dosare penale, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţii legale prin Parchet.

Poliţiştii rutieri au acţionat pe linia prevenirii şi combaterii ilegalităţilor ce se comit în domeniul transportului de mărfuri şi persoane

Poliţiştii rutieri au organizat şi executat o acţiune pe raza Municipiului Târgovişte şi a comunelor arondate, pe linia verificării legalităţii transportului de mărfuri şi persoane, ocazie cu care au fost oprite în trafic pentru control un număr de 136 de autovehicule.

Ca urmare a neregulilor constatate, poliţiştii au aplicat un număr de 116 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 2 pentru nerespectarea prevederilor H.G 69/2011, 52 pentru neportul centurii de siguranţă, 17 pentru nerespectarea prevederilor O.U.G 195/2002, valoarea totală a acestora însumând 34.100 de lei.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial