19 aprilie 2024
Dâmboviţa – Beţivi sancţionaţi; Scuterişti fără permis; Fugar, după gratii

Dâmboviţa – Beţivi sancţionaţi; Scuterişti fără permis; Fugar, după gratii

2 bărbaţi au fost depistaţi de poliţişti în timp ce conduceau sub influenţa băuturilor alcoolice

Poliţiştii i-au depistat în trafic pe numiţii I.C., de 47 de ani, din comuna Tărtăşeşti şi P.I., de 41 de ani, din comuna Şelaru, în timp ce conduceau autoturisme sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, conducătorii auto au prezentat o alcoolemie de 0,94, respectiv 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele acestora, poliţiştii au întocmit dosare penale, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propusă soluţii legale prin Parchet.

Conducătorii de mopede , în atenţia poliţiştilor !

Poliţiştii rutieri i-au depistat pe numiţii V.M., de 17 ani, din comuna Băleni şi D.I., de 28 de ani, din Municipiul Moreni, în timp ce conduceau mopede, fără a poseda permise de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Totodată, poliţiştii au depistat în trafic un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din comuna Malu Cu Flori, în timp ce conducea un autoturism care tracta o remorca neînnmatriculată.

Pe numele celor trei bărbaţi, poliţiştii au întocmit dosare penale, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propusă soluţii legale prin Parchet.

Poliţiştii dâmboviţeni au acţionat pe linia depistării persoanelor care se sustrag executării pedepselor privative de libertate

Poliţiştii din cadrul Secţiei 6 de Poliţie Rurală Moreni au identificat şi reţinut pe numitul S.V., de 37 de ani, din comuna Valea Lungă, sat Ogrea, pe numele căruia Judecătoria municipiului Moreni a emis mandat de executare a pedepsei închisorii, având de executat o pedeapsă privativă de libertate de 8 luni pentru săvârşirea infracţiunilor prev. şi ped de art. 208 alin. 1, 209 alin. 1 lit. e şi g din Codul Penal.

Numitul S.V. a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial