2 mai 2024
CĂUTATĂ ÎN TOATĂ LUMEA! O fată de 14 ani a dispărut de doi ani din grija asistenţilor sociali din Târgovişte! Au luat-o TRAFICANŢII DE CARNE VIE?

CĂUTATĂ ÎN TOATĂ LUMEA! O fată de 14 ani a dispărut de doi ani din grija asistenţilor sociali din Târgovişte! Au luat-o TRAFICANŢII DE CARNE VIE?

S-au implinit doi ani cu multe semne de intrebare de cand nu se mai stie nimic de o fata, acum de 16 ani, din Targoviste! Adolescenta, ce se afla in grija asistentilor sociali, intr-un centru de ocrotire, a disparut cand avea 14 ani.

Rapita de la scoala?

In decembrie 2009 a plecat spre scoala si nu s-a mai intors. Imediat a fost anuntata disparitia la politie, dar cu toate eforturile depuse pana acum cautarile s-au dovedit a fi in zadar.

Ancheta peste hotare

Anchetatorii merg pe o noua ipoteza – este posibil ca minora sa fi fost racolata de o retea de carne vie si dusa in afara granitelor tarii. Din acest motiv au extins cautarile atat in judetele din Romania, cat si pe plan international.

Batuta de soarta

Carmen Valentina Radu era in grija asistentilor sociali de mai multi ani. Fata provine dintr-o familie dezorganizata si locuia impreuna cu alti copii aflati in dificultate, supravegheati de specialistii Directiei pentru protectia copilului Dambovita.

Fara semn de viata

“Minora este disparuta de doi ani de zile din cadrul complexului Floare de colt Targoviste. Centrul nu este de tip inchis, merg la scoala. Deci a disparut de la scoala? Da. Fata a mai dat vreun semn de viata? Nu, de doi ani nu se mai stie nimic”, a declarat pentru mariusbuga.ro Cerasela Gurgu, purtatorul de cuvant al IPJ Dambovita.

Cautata si-n gaura de sarpe

De cand a disparut, politistii o cauta pe minora prin gari, prin autogari si spitale, dar pana acum fara succes. “Este data in urmarire internationala dupa ce in anul 2009 a parasit modulul de tip familial in cadrul caruia era institutionalizata si nu a mai revenit”, ne-a precizat agentul Raluca Florescu, purtatorul de cuvant al IPJ Dambovita. Carmen are un metru 70 inaltime, 65 de kilograme, ochi caprui si parul negru. Politistii ii roaga pe cei ce o vad sa sune de urgenta la 112 sau sa anunte cea mai apropiata sectie de politie.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial