1 mai 2024
CRUZIME FĂRĂ MARGINI! Bărbat acuzat că i-a torturat caii unui vecin, după ce ar fi intrat în grădina sa

CRUZIME FĂRĂ MARGINI! Bărbat acuzat că i-a torturat caii unui vecin, după ce ar fi intrat în grădina sa

cali2Cruzime fără margini, în localitatea Izvoare, din judeţul Dâmboviţa. Doi căi au fost găsiţi de stăpânii lor cu tăieturi adânci pe crupe, iar oamenii îl acuză de maltratarea animalelor pe un vecin.

caiSoţia celui suspectat susţine însă că acuzaţiile sunt nefondate, iar poliţia face cercetări pentru a stabili vinovatul.

cali5Stăpânul cailor are 6 copii şi le asigură existenţa muncind cu animalele la câmp sau la pădure. Acum a rămas fără niciun ajutor, pentru că animalele sunt grav rănite şi nu mai pot trage la căruţă. Totul s-ar fi întâmplat, spune proprietarul, după ce caii lui ar fi intrat pe terenul vecinului, unde au mai făcut stricăciuni şi altă dată. Câţiva martori spun că au văzut când animalele pline de sânge ieşeau de pe proprietatea celui suspectat.

cali3Un medic veterinar a reuşit să le aline suferinţa, dar va dura până când caii se vor face bine. Stăpânul lor a făcut reclamaţie la poliţie şi aşteaptă ca vinovatul să fie pedepsit pentru fapta care a şocat întreaga comunitate.

cali4Bărbatul şi soţia lui povestesc că animalele lor au mai intrat în grădina vecinului, iar acesta ar fi ameninţat de mai multe ori că le va face rău. De această dată, ar fi trecut la fapte, spun ei.

Soţia celui acuzat susţine însă că totul este o invenţie.

cali1Sătenii povestesc că bărbatul reclamat ar fi violent şi cu ei şi că l-ar fi văzut de mai multe ori umblând cu toporul pe drum.

caliÎn acest caz poliţiştii au deschis un dosar penal pentru rele tratamente aplicate animalelor. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul reclamat ar putea primi o pedeapsă de la 3 luni la un an de închisoare sau amendă.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial