20 aprilie 2024
Sfârşit groaznic pentru un bărbat care se urcase pe o scară să repare fântâna din faţa porţii

Sfârşit groaznic pentru un bărbat care se urcase pe o scară să repare fântâna din faţa porţii

Un bărbat în vârstă de 77 de ani din județul Dâmbovița și-a găsit sfârșitul în fântâna din fața curții sale.

Omul, harnic și gospodar, după cum îl descriu vecinii, se apucase să o revopsească.

Scara pe care se urcase până la scheletul metalic care susține găleata a alunecat, iar bietul om s-a prăbușit în fântâna foarte adâncă. Din păcate, salvatorii chemaţi în ajutor nu au mai putut decât să constate decesul.

Bărbatul, văduv de șase ani și tatăl a trei copii, era de fel din București, dar de câțiva ani se mutase într-un sat din comuna dâmbovițeană Uliești.

După ce a terminat alte treburi prin gospodărie, a început să revopsească fântâna din sat, aflată în fața curții sale. Un vecin care se afla la poartă povestește că a asistat îngrozit la ce a urmat.

Costel Băjenar, martorCând m-am uitat, nu mai era nici scara, nici el. M-am dus repede eu fuga, m-am uitat, era în puț.
ReporterNu s-a auzit țipând, cerând ajutor?
Costel Băjenar, martorNimic, nimic.
ReporterE adâncă?
Costel Băjenar, martorCred că are vreo 11 metri”.

A murit din cauza rănilor la cap suferite în timpul căderii

Cristina Radu, vecina victimei: „S-a suit pe o scară, că el îngrijea puțul ăla. A dat prima dată pe aici, s-a dat pe partea aia și mai avea un sfert din țeava de acolo. Și a fugit scara. Și a căzut scara și a murit în puț”.

Oamenii au cerut ajutor la 112, iar la fața locului au ajuns echipajele de la ISU și ambulanță. În cele din urmă, bărbatul a fost scos la suprafață.

Cristina Marin, SAJ Dâmbovița: „Am așteptat să fie extras de către echipajele ISU. Nu s-au mai impus manevrele de resuscitare, acesta fiind declarat decedat”.

În urma necropsiei, medicii legiști au constatat că bărbatul și-a pierdut viața din cauza rănilor grave pe care le-a suferit la cap prin cădere. O anchetă urmează să lămurească toate împrejurările decesului acestuia.

Sursa: Pro TV

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial