2 mai 2024
Comisarul şef Adrian Antofie, unul dintre profesioniştii Poliţiei Dâmboviţa, s-a pensionat

Comisarul şef Adrian Antofie, unul dintre profesioniştii Poliţiei Dâmboviţa, s-a pensionat

Unul dintre cei mai apreciaţi şi profesionişti poliţişti din judeţul Dâmboviţa, comisarul şef Adrian Antofie iese la pensie, de la finele acestui an.

Cu o carieră în care a înregistrat numeroase realizări în slujba comunităţii, comisarul şef Adrian Antofie lasă în urma sa o activitate bogată, cu multe misiuni grele, dar şi o echipă unită, de tineri profesionişti, care va continua lupta pentru binele oamenilor.

Comisarul şef Adrian Antofie a ocupat funcţia de inspector şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, dar şi de şef al Poliţiei Municipiului Târgovişte.

“Mulțumesc colegilor mei, reprezentanților autorităților, instituțiilor publice și private, cetățenilor pentru întreaga colaborare profesională.

Acum la finalul unei cariere de peste 28 de ani în poliție, pot spune că am făcut tot ce mi a stat în putință din punct de vedere legal și moral, în executarea nobilei misiuni de înfăptuire și veghere a binelui comunității, a ordinii și siguranței publice.

Consider că am servit patria, cu responsabilitate, demnitate și bună credință”, a transmis comisarul şef Adrian Antofie.

Îi dorim comisarului şef Adrian Antofie sănătate, linişte şi multă putere în activităţile din viitor.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial