3 mai 2024
Curg râuri de lacrimi pentru Andreea, tânără mămică ucisă la doar 26 de ani. “Iubirea mea frumoasă, îţi promit că o să am grijă de copilaşii tăi”

Curg râuri de lacrimi pentru Andreea, tânără mămică ucisă la doar 26 de ani. “Iubirea mea frumoasă, îţi promit că o să am grijă de copilaşii tăi”

Final de an înecat în lacrimi pentru familia, prietenii şi apropiaţii Andreei, tânăra de numai 26 de ani ucisă de soţul ei, în urmă cu două seri, în comuna Văleni.

Andreea a lăsat în urmă doi copii mici, o familie împietrită de durere şi un ocean de suferinţă.

Cerasela, sora Andreei plânge încontinuu şi nu îşi găseşte liniştea.

“Sora mea frumoasă, îmi pare rău ca nu te-am putut proteja de călăul tau😭😭😭😭iarta-ma oriunde ai fi Dumnezeu sa te ierte iubirea mea frumoasă iti promit ca o sa am grijă de copilasii tăi 😭😭😭“, a scris Cersela.

“Dumnezeu sa o odihnească în pace! 🙏😭 Sincere condoleanțe, Dumnezeu sa va dea multă putere la întreaga familie sa treceți peste o durere asa mare! 😭😭😭“, a scris si Adina.

“Criminal, drogat ai luat viata mamei copiilor tai, fara nici un fel de scrupule, avea doar 26 de ani, Dumnezeu sa te vada bestie .Ce gelozie mai nebunule, tu stii ca era non stop cu bebelusii, cine face asa ceva😡Un inger de fata, un suflet cald,ai profitat ca te iubea prea mult, nu pot sa cred, nu, refuz sa cred ca poate face cineva asa ceva. Condoleante familiei, condoleante cumnata, condoleante parintilor, bebelusii offf😪😪😪De ce ,Andreea, de ce tot incercai cu el, toata lumea te iubea, puiule, mai putin el, bestie bolnava psihic si drogat, i-mi pare asa de rau ingeras frumos, i-mi pare rau ca ai lasat prapad in urma, durere mare”, a scris si Elena.

“Și ăștia care o tot țin cu depresia lui, sa stea deoparte!!!! Nu are nicio treabă depresia, cu consumul de droguri, când ești în depresie îți faci ție rău, nu celor din jur…..”, spune Erica Maria.

“Doamne ce nenorocire! Bunul Dumnezeu sa te odihneasca in pace ! Pacat de tine !”, spune Gratiela.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial