27 aprilie 2024
CUMPĂNĂ DE MOARTE, seara trecută, pentru un tânăr din Pucioasa! Maşina pe care o conducea, SPULBERATĂ DE TREN!

CUMPĂNĂ DE MOARTE, seara trecută, pentru un tânăr din Pucioasa! Maşina pe care o conducea, SPULBERATĂ DE TREN!

trenp2“Am avut zile de la Dumnezeu!” – asta a marturisit un tanar de 22 de ani, din Pucioasa, Dambovita, imediat dupa ce un tren i-a lovit masina pe care o conducea.

trenpSoferul a incercat sa traverseze trecerea de cale ferata din apropierea localitatii, insa a vazut trenul in ultimul moment. A avut prezenta de spirit si a dat inapoi, iar asta a fost manevra salvatoare. Autoturismul a fost atins, totusi, de tren, insa, in urma impactului, soferul a scapat teafar.

trenp1Ciprian Pavel, sofer: “Am reusit sa scap, sunt bine. L-am vazut prea aproape, am incercat sa dau inapoi, ca altfel ma lua frontal si asta e…”

trenp5Tanarul de 22 de ani si-a vazut moartea cu ochii. Era singur in masina si se indrepta spre Pucioasa, cand, la trecerea caii ferate, a avut loc accidentul. Trenul a lovit autoturismul in partea din fata si l-a aruncat la cativa metri de linia ferata. Numai o minune a facut ca soferul sa scape fara nicio zgarietura.

trenp3Constantin Nitu, reprezentant CFR: “Mare noroc! Mare noroc! Sa stiti ca toate astea au fost semnalizate cum trebuie. Nu s-a asigurat, ce sa fie altceva. Neatentia soferului…”

Calea ferata unde s-a petrecut accidentul nu este prevazuta cu bariere. Insa, semnele de circulatie si Crucea Sfantului Andrei sunt vizibile de la distanta.

trenp4Ramane in responsabilitatea soferilor, sustin autoritatile, sa se asigure de fiecare data cand traverseaza linia ferata.

In urma impactului, trenul nu a fost avariat, asa ca si-a reluat fara probleme calatoria spre Targoviste.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial