27 aprilie 2024
Pr. Toma Iulian Rainea, noul protoiereu al Protoieriei Pucioasa şi preot al Parohiei Pucioasa I

Pr. Toma Iulian Rainea, noul protoiereu al Protoieriei Pucioasa şi preot al Parohiei Pucioasa I

instalarepuc La biserica Parohiei Pucioasa I, Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit NIFON, însoţit de părinţi consilieri de la Centrul Eparhial al Arhiepiscopiei Târgoviştei, a instalat joi, 3 decembrie 2015, pe Pr. Toma Iulian Rainea ca protoiereu al Protoieriei Pucioasa şi preot al Parohiei Pucioasa I, în prezenţa preoţilor din această protoierie.
După săvârşirea slujbei de hirotesie, în cuvântul Său, Înaltpreasfinţia Sa a mulţumit fostului protopop, Pr. Cătălin Hârciu, pentru întreaga activitate depusă în slujba Bisericii noastre, evocând principalele provocări pastoral-misionare ale contemporaneităţii şi necesitatea unei intensificări a vieţii pastoral-misionare şi filantropice în parohiile acestei protoierii.
A urat, de asemenea, succes în noua funcţie  administrativ-bisericească, Pr. Toma Iulian Rainea, în calitate de protoiereu. Noul protoiereu a mulţumit pentru încrederea acordată şi a enunţat câteva din obiectivele pastoral-misionare pe care le va urmări în mandatul său spre folosul credincioşilor încredinţaţi spre păstorire.

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIŞTEI
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial