27 aprilie 2024
Cum şi-a crescut şansele Dumitru Miculescu SĂ CÂŞTIGE ŞEFIA Consiliului Judeţean Dâmboviţa!

Cum şi-a crescut şansele Dumitru Miculescu SĂ CÂŞTIGE ŞEFIA Consiliului Judeţean Dâmboviţa!

dumitrumiculescu„Vineri la prânz, la sediul de la Dâmboviţa al Partidului Naţional Liberal, am primit o informare din partea conducătorilor noştri de la nivel naţional că sâmbătă dimineaţă la ora 10, dl vicepreşedinte responsabil cu activitatea politică pe Regiunea Sud Muntenia, Răducu Filipescu, preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi, va veni să se întâlnească cu liderii politici ai PNL de la nivelul judeţului pentru a face o informare legată de două subiecte.

Această şedinţă a avut loc şi am cules două aspecte: luni (n.n. astăzi) în şedinţa Biroului Permanent Naţional al PNL urmează ca dl Dumitru Miculescu să fie validat drept copreşedinte al PNL Dâmboviţa, după cum ştiţi, din punct de vedere statutar, numirea interimatelor la nivelul judeţelor pică în sarcina conducerii naţionale, deci este o decizie a Biroului Permanent Naţional, şi al doilea aspect discutat este legat de faptul că dl Dumitru Miculescu vine la Partidul Naţional Liberal cu aproape întreaga Organizaţie UNPR Dâmboviţa.

Cineva prin presă a spus că este vorba de o fuziune prin absorbţie, vreau însă să spun că pentru a putea vorbi de o fuziune prin absorbţie trebuie să vorbim despre un document juridic, despre un protocol care să stea la baza unei asemenea demers, or nu există aşa ceva… Nu se întâmplă decât un sigur lucru, un grup important de membri UNPR şi-au prezentat demisia din UNPR şi vin începând de luni ca membri ai Partidului Naţional Liberal cu adeziune depusă la PNL. Cam astea sunt datele problemei până astăzi.

„Nu să vă ascund faptul că există o stare de surprindere, de mirare, pentru că în cursul săptămânii care s-a încheiat nu au fost discuţii pe marginea acestui subiect în interiorul PNL Dâmboviţa.

A picat extrem de surprinzător acest demers. Explicaţia a venit foarte clar şi limpede de la dl vicepreşedinte Filipescu, că acest demers urmăreşte întărirea PNL în Dâmboviţa pentru a putea să ne creştem şansele de a câştiga preşedinţia Consiliului Judeţean, iar la nivel naţional, după o analiză care s-a făcut în prezenţa celor doi copreşedinţi, Alina Gorghiu, respectiv Vasile Blaga, s-a considerat că aducerea a 99% din Organizaţia UNPR la PNL, şansele PNL de a câştiga Consiliul Judeţean cresc”, a mai precizat Gabriel Plăiaşu, purtătorul de cuvânt al PNL Dâmboviţa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial