4 mai 2024
Cum să obții bani simplu și rapid de la BSG Amanet & Exchange – Firma nr.1 de amanet din România

Cum să obții bani simplu și rapid de la BSG Amanet & Exchange – Firma nr.1 de amanet din România

Cu o experiență de peste 30 de ani, BSG Amanet & Exchange a câștigat respectul și încrederea clienților prin transparența totală pe care o oferă tuturor serviciilor practicate, fiind azi cea mai mare rețea case de amanet și schimb valutar din România, cu peste 190 de agenții în 34 de județe.

Cu toții ne-am lovit uneori de problema banilor, sau mai precis de lipsa lor atunci când aveam mai mare nevoie. Împrumutul rapid de la BSG este o opțiune avantajoasă și sigură pentru toți cei care au nevoie de bani într-un timp foarte scurt.

Dobanda la amanet aur – 0,1%/zi

BSG Amanet & Exchange vine în întâmpinarea clienților din Târgoviștecu o dobândă promoțională, extrem de competitivă la amanet aur, de doar 0,1% pe zi, pentru orice sumă împrumutată.

Dobânda este singurul cost al împrumutului pe care o plătești în momentul în care dorești să prelungesti contractul sau să ridici obiectul. La BSG nu există alte costuri suplimentare cum ar fi comisionul de administrare.

Dacă ești deja clientul altor case de amanet, calculează-ți dobânda și verifică dacă plătești alte comisioane.

Exemplu de calcul al costului total la BSG: la 1.000 lei împrumutați vei avea o dobândă de doar 1 leu pe zi, adică, pentru un împrumut de 1.000 lei pe o perioada de 30 de zile, vei avea un cost total de doar 30 lei.

În agențiile BSG găsești servicii de amanet și vânzare aur, electronice sau ceasuri, schimb valutar și transfer de bani prin Western Union.

BSG Amanet & Exchange se evidențiază în peisajul amanetului prin angajamentul lor față de transparență și corectitudine în procesul de evaluare. Fiecare obiect este examinat cu atenție și evaluat la valoarea sa reală de către experți în domeniu, iar clienții sunt întotdeauna informați cu privire la procesul de evaluare și la suma oferită pentru bunurile lor.

Aici poți amaneta orice obiect din aur, de orice carataj (de la 8k la 24k) sau obiecte din argint. Primești gratuit informații legate de cantitatea de metal prețios din bijuteria ta și suma pe care o poți împrumuta, folosind obiectele drept garanție.

În agențiile BSG vei găsi întotdeauna cursuri bune la schimbul valutar – BSG Amanet & Exchange este cea mai mare rețea de amanet și schimb valutar din România.

De asemenea, din agențiile BSG poți trimite sau primi bani rapid și în siguranță prin Western Union, compania fiind unul dintre cei mai importanți parteneri WU din România.

Obține valoarea maximă pentru electronice sau ceasuri, în agenția BSG Amanet & Exchange din Târgoviște

În agenția BSG din Târgoviștepoți obține bani pe loc dacă garantezi cu electronice sau ceasuri. BSG Amanet & Exchange garantează prețuri extrem de competitive, evaluări rapide și se asigură că bunurile clienților sunt protejate iar datele lor sunt păstrate cu cea mai înaltă confidențialitate.

În plus față de avantajele de mai sus, BSG se diferențiază de concurență și prin campaniile promoționale ”Dobândă 0,1% pentru clienții noi” și ”Happy Hours”

Dacă amanetezi pentru prima dată un produs electronic sau un ceas vei beneficia de dobândă redusă, de doar 0,1% iar dacă vrei sa amanetezi sau să prelungești un contract după ora 18:00 vei avea 50% reducere la dobândă.

Compania acceptă o gamă variată de produse electronice, de la telefoane, tablete, laptopuri până la drone sau chiar și unele unelte electrice.

Unde găsești agenția BSG din Târgoviște

Poți găsi agenția BSG din Târgoviște pe Bulevardul Independenței, Nr.5, vizavi de Flax.

Află mai multe detalii despre BSG Amanet & Exchange sau vezi lista completă a locațiilor pe amanet.ro

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial