6 mai 2024
Gabriel Dragnea, primarul comunei Butimanu: “Priorităţi – Educație, infrastructură, utilități și dezvoltare durabilă”

Gabriel Dragnea, primarul comunei Butimanu: “Priorităţi – Educație, infrastructură, utilități și dezvoltare durabilă”

Educație, infrastructură, utilități și dezvoltare durabilă – acestea sunt priorităţile administraţiei condusă de Gabriel Dragnea, primarul comunei Butimanu.

Edilul a postat un mesaj pe reţelele de socializare prin care lămureşte comentariile răutăcioase apărute în ultima vreme în mediul on-line.

Primarul explică faptul că orice proiect durează din momentul în care este gândit până este finalizat.

Că în Butimanu se lucrează pe toate fronturile, pe toate domeniile, dar lucrurile nu se întâmplă peste noapte.

Primarul îi roagă pe cei nemulţumiţi să spună concret ce cred că mai e de făcut şi cum pot pune umăr lângă umăr să fie bine.

Dragii mei,

Zilele acestea am auzit unele comentarii răutăcioase, pe care vreau să le lămurim punctual, pentru că îmi doresc să nu apară nemulțumiri.

1. Ne lăudăm pe Facebook că facem curățenie, iar buruienile sunt cât casa... Atunci când am început ,,campania Aprilie pentru curățenie” mi-am dorit ceva interactiv, v-am rugat să ne spuneți exact unde să intervenim, dar nu am primit nici o sugestie, noi tăiem iarba, strângem gunoaiele, dar recunosc că nu am acoperit toată comuna, sigur mai sunt și zone neîngrijite. Revin, deci, cu rugămintea să ne scrieți unde exact să intervenim.

2. Alte comune au proiecte multe, noi nu facem nimic. De câte ori nu v-am enumerat proiectele pe care le avem în desfășurare? Stațiile de reîncărcare, microbuzul electric, iluminat public inteligent, reabilitarea Școlii Butimanu, dotările pentru școală, și altele… Ideea este următoarea, orice proiect are mai multe etape, adică durează, nu depinde de mine, lucrăm după un calendar de implementare…

3. Nu lucrăm după priorități, ce înseamă să aducem la display-uri inteligente, iar școala este neîngrijită. Chiar lucrăm după priorități, dacă nu ne mișcam repede, prindeam dotările la școala tocmai în luna decembrie a anului curent. Eu lucrez pentru colectivitate deci țin cont de prioritățile comune, iar strategia implementată este pentru educație, infrastructură, utilități și dezvoltare durabilă.

Dacă aveți dorințe sigulare, puteți să le exprimați, le discutăm cu drag, și prin discuție lămurim dacă sunt sau nu prioritare. Exagerând puțin, nu cred că trebuia să refuzăm dotările pentru că era o alee nemăturată în curtea școlii… Iar școala prin proiectul de reabilitare, o sa fie refăcută din temelii, iar dotările sunt precum cireașa de pe tort.

Vă mulțumesc mult, și orice nemulțumiri aveți puteți să-mi scrieți, sau vă aștept la Primărie“, a transmis Gabriel Dragnea, primarul comunei Butimanu.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial