8 mai 2024
Căruță lovită de o maşină,  aseară, la Izvoru, în Petreşti

Căruță lovită de o maşină, aseară, la Izvoru, în Petreşti

Un bărbat şi un copil au fost răniţi, aseară, după ce căruţa în care se aflau a fost spulberată de o maşină.

Accidentul s-a produs în satul Izvoru, din comuna Petreşti.

În urma impactului, căruţaşul şi pasagerul au fost transportaţi la spital.

Bărbatul, de 43 de ani, aflat în căruţă consumase alcool, spun poliţiştii.

“În cursul serii trecute, 21 aprilie a.c., în jurul orei 20:44, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier soldat cu victime în localitatea Izvoru.

Din verificările efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că un bărbat, de 32 de ani, din comuna Petrești, în timp ce ar fi condus un autoturism pe DN 61, în localitatea Izvoru, din direcția Petrești către Uliești, ar fi intrat în coliziune cu un vehicul cu tracțiune animală condus de un bărbat, de 43 de ani, din comuna Vișina, care s-ar fi deplasat pe aceeași direcție.

În urma evenimentului, bărbatul de 43 de ani și un minor din atelajul hipo au fost răniți, fiind transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Totodată, cei doi bărbați au fost testați cu aparatul etilotest, conducătorul vehiculului cu tracțiune animale prezentând o alcoolemie cu o valoare de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului rutier”, a precizat IPJ Dâmboviţa.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial