16 aprilie 2024
Cum încorporezi luminile cu LED în designul locuinţei tale

Cum încorporezi luminile cu LED în designul locuinţei tale

lumiDesignul interior si exterior al casei ramane in continuare o preocupare importanta a celor care vor sa-si transforme spatiul locuit intr-unul modern, atractiv si confortabil. Din ce in ce mai mult, s-a impus un trend prin iluminarea locuintei cu ajutorul LED-urilor, o modalitate perfecta pentru a spori lumina naturala in casa si pentru a pune in valoare diferite obiecte de decor din interior sau exterior.

Acest tip de iluminate cu LED aduce o multime de avantaje, cum ar fi consumul foarte redus, poate si de 10 ori mai mic decat iluminatul clasic, durabilitatea mare in timp, ajungand chiar pana la 30000 de ore de folosire, versatilitatea datorata dimensiunilor reduse si rezistentei la socuri, posibilitatea iluminarii in diferite culori etc. Poti procura becuri cu led cel mai bine din mediul online, unde oferta este extraordinar de bogata, iar preturile mai mici decat in magazinele fizice.

ledIata ce poti face pentru a crea un design modern cu ajutorul LED-urilor!

Designul modern aproape ca nu poate fi gandit fara incorporarea luminii LED in toate spatiile din interior si exterior. Acest tip de iluminare poate fi folosit cu succes in toate incaperile locuintei, dar si pentru iluminarea spatiilor de acces sau gradinii.

Livingul este o zona in care familia petrece foarte mult timp, de aceea o atentie deosebita trebuie acordata iluminarii acestei incaperi. Becurile cu LED ofera o lumina puternica, de calitate superioara, calda sau rece, dupa preferinte. In plus, poti folosi profile led din aluminiu pentru a ilumina intr-un mod foarte discret diferitele elemente decorative, cum ar fi tablourile, statuile, vazele etc.

Dormitorul poate primi un look modern prin folosirea unor benzi cu LED. Astfel, prin utilizarea lor va rezulta o lumina de intensitate variabila, potrivita pentru orice imprejurare, dar si un design deosebit prin integrarea acestor benzi in tavan sau in piesele de mobilier.

Baia ta va deveni mai atractiva si mai confortabila prin folosirea luminilor cu LED. Oglinda, in special, va fi pusa in valoare foarte usor cu ajutorul unor piese rezistente la umezeala si care ofera o lumina puternica, fara umbre, care sa te deranjeze cumva atunci cand te machiezi sau cand iti aranjezi parul.

Bucataria are si ea de castigat in privinta designului cand instalezi lumini cu LED. Spoturile cu LED indreptate spre zona de gatire vor asigura o lumina de calitate, te vor pazi de eventuale accidente, iar talentele tale de bucatar vor fi puse usor in valoare in acest mod. Foarte la moda este folosirea LED-urilor prin incorporarea lor in mobilierul de bucatarie pentru a da o impresie de modernitate si futurism.

Holul poate fi iluminat bine cu o lumina puternica, mai ales ca, de obicei, nu exista o lumina naturala in aceasta incapere caci lipsesc ferestrele. De regula, aici se mentine mereu lumina aprinsa, asa ca LED-ul ramane alegerea ideala pentru ca rezista foarte mult si consumul de energie electrica este redus.

Gradina poate beneficia de LED-uri intr-un mod foarte vizibil. Prin dimensiunile reduse si rezistenta la ploaie sau inghet, acest tip de iluminat este superior celui clasic. Din acest motiv, poate fi folosit usor in orice imprejurare: sa lumineze aleile pe timp de noapte, foisorul instalat in curte si unde petreci pana dimineata alaturi de prieteni, elementele decorative sau chiar iarba pentru ca este foarte ieftin.

Piscina din curtea casei este un element care poate deveni mai atractiv si mai bine pus in valoare prin montarea unor LED-uri. Exista benzi cu LED speciale pentru piscina, cu lumina de culoare variabila si care sunt extrem de usor de montat.

In concluzie, daca vrei sa realizezi un design modern in locuinta ta, pune pe lista acest tip de iluminare deoarece, in mod sigur, nu vei da gres.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial