20 aprilie 2024

Cum dovedeşte Prisăcaru că politica este… cea mai veche meserie din lume!

prisacaruFostul preşedinte al PNL Târgovişte, candidat al liberalilor pentru Primăria Târgovişte la alegerile de anul trecut, s-a înrolat în PSD!

Mişcarea lui Prisăcaru pare total neinspirată, vuieşte gura târgului, mai ales că în bătălia cu Cristian Stan a ieşit şifonat rău.

„Prezenţa mea aici este o surpriză, mai mică sau mai mare. Nu am să vorbesc deloc despre trecut, pentru că nu mă ajută la nimic, însă am să vorbesc despre prezent, despre viitor.

De ce?! Pentru că am găsit seriozitate, pentru că am găsit profesionalism, implicare, pentru că am văzut preocuparea de zi cu zi pentru a face bine, pentru a dezvolta comunitatea noastră, comunitatea locală, comunitatea judeţeană, pentru că am văzut o foarte bună organizare şi seriozitate la nivel naţional. De asemenea, vreau să vă spun că mă cunosc cu primarul Târgoviştei de ceva timp, am lucrat împreună în Executivul municipiului Târgovişte, şi spun eu că am făcut-o cu onestitate şi că am făcut lucruri bune.

Lucrăm şi astăzi împreună, poate întâmplător, poate nu întâmplător şi vă asigur de lucrurile bune pe care le facem acolo. De asemenea, vă asigur de ceea ce va urma să facem împreună”, a declarat Ciprian Prisăcaru, fostul preşedinte al PNL Târgovişte, nou membru PSD.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial