26 aprilie 2024
Cu prefectul Sanda NU e de joacă! Vezi cum a “ciufulit” şefii deconcentratelor!

Cu prefectul Sanda NU e de joacă! Vezi cum a “ciufulit” şefii deconcentratelor!

„Ce am observat, de o săptămână de când am venit, vă spun că noi ca muncă suntem într-o disoluţie totală. În Constituţie spune clar că Prefectura urmăreşte modul cum se aplică programul de guvernare în teritoriu şi coordonează serviciile deconcentrate”, le-a atras atenţia prefectul Victor Sanda şefilor deconcentratelor, în cadrul Colegiului prefectural.

„Indiferent ce face Bucureştiul, pe noi ne informaţi. A venit ministrul, vine ministrul, a venit cutare, vine şi avem programul acesta de stabilit. Să ştim şi noi. Vorbesc foarte serios!

Dacă cineva crede că, lucrând aşa, de unul singur, el cu ministrul, că e prieten cu secretarul de stat, cu nu ştiu care, şi nimeni nu face nimic şi că nu interesează Prefectura, prefectul (…) se înşeală amarnic. Îmi fac datoria să vă rog să aplicaţi acest mod de colaborare. Nu mă bag peste problemele de specialitate (…).

Dar pretenţia mea este, atâta timp cât o să fiu prefect, o zi, două, o săptămână, nouă, vreau să fiu informat de tot ce se petrece în serviciile deconcentrate pe care le coordonăm şi de orice discuţie cu ministerele. Dacă se mai repetă cum am observat: vine un ministru în teritoriu şi ministrul din grabă sau că nu i-a făcut plăcere nu a anunţat prefectul şi Prefectura că vine în judeţ şi dumneavoastră nu ne informaţi, să ştiţi că o să avem o problemă în colaborare.

Haideţi, pe lege, să facem ce trebuie”, a conchis prefectul Victor Sanda.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial