2 mai 2024
Cu amărăciune, Ion Stan, șeful PSD Dâmbovița – “Îmi doresc mai multe candidate pentru funcția de primar!”

Cu amărăciune, Ion Stan, șeful PSD Dâmbovița – “Îmi doresc mai multe candidate pentru funcția de primar!”

„Încerc un sentiment de amărăciune, cu regret vă spun, nu avem mai mult de două candidate pentru funcția de primar. Mi-aș fi dorit să avem mai multe, dar s-ar putea ca la Fieni să avem, dacă sondajul va arăta că într-adevăr orientarea noastră este bună, tot o femeie – candidat.

Vă spun că mi-aș fi dorit în multe localități să avem candidați din partea organizațiilor de femei. Deocamdată pot să vă spun că nu va fi localitate și nici listă care să nu aibă pe loc eligibil cel puțin o femeie, la fel cum reprezentarea va fi asigurată și la nivelul Consiliului Județean și la nivelul municipiului Târgoviște, unde vom avea liste sub siglă USL.

Din păcate, există o reținere generală și de probleme pe care le au femeile, probleme casnice și pe care le trăiesc în gospodărie. Mi-aș fi dorit, vă spun sincer, să văd mai multe femei așa cum am văzut-o pe viceprimărița de la Bucșani, o femeie puternică, implicată și în viața de administrație.

Sunt multe rețineri chiar și în a participa pe listele de candidaturi. Asta nu înseamnă însă că nu avem de unde să alegem în cazul în care ar dori să fie o prezență activă pe listele noastre de candidaturi”, a mărturisit deputatul Ion Stan, șeful PSD Dâmbovița.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial