21 mai 2024
NECAZ DE FOC! Casa unei bătrâne de 84 de ani, din Gura Şuţii, s-a făcut scrum!

NECAZ DE FOC! Casa unei bătrâne de 84 de ani, din Gura Şuţii, s-a făcut scrum!

Un necaz de foc s-a abatut asupra unei batrane de 84 de ani, din Gura Sutii!

Casa ei a fost cuprinsa de flacari, iar toata mobila si imbracamintea femeii au ars in totatlitate. Cand au vazut fumul gros, nepotii si vecinii au sarit intr-un suflet sa stinga valvataile ce amenintau sa se extinda si la casele lor.

Pana au sosit pompierii, oamenii au reusit sa lichideze incendiul. Proprietara a fost dusa la spital din cauza ca s-a intoxicat cu fum.

Norocul batranei a fost ca mai multe vecine au observat la timp flacarile ce cuprinsesera locuinta si au sarit imediat in ajutor.

“Am sarit, am carat galeti cu apa, am intrat, am dat butelia cu furtunul, aragazul tot! Erau flacari mari, fum de nu puteam sa intram, ne-am dus pe burta!”, a declarat pentru MariusBUGA.ro Iuliana Neagu, vecina.

“A luat foc, acolo sta o batrana de 84 de ani si probabil de la soba, de la aragaz a luat foc. Am tras furtunul de la mine si am stins pana au venit pompierii”, ne-a povestit Valeria Stan, vecina.

Anchetatorii n-au aflat inca din ce cauza a pornit focul, mai cu seama ca in soba nu erau lemne.

Batrana a fost dusa cu ambulanta la Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste. S-a intoxicat cu fum, dar medicii spun ca acum starea ei este stabila.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial