28 aprilie 2024
Cristi Stan, transparent cu alegătorii: Uite ce decizii IMPORTANTE s-au luat în ultima şedinţă a Consiliului Local Municipal Târgovişte!

Cristi Stan, transparent cu alegătorii: Uite ce decizii IMPORTANTE s-au luat în ultima şedinţă a Consiliului Local Municipal Târgovişte!

“Potrivit angajamentului asumat si in acord cu principiul transparentei decizionale in administratia publica, in calitate de consilier local continuu activitatea de informare a targovistenilor cu privire la hotararile luate de Consiliul Local Targoviste cu impact semnificativ pentru comunitatea locala.

Pe 19.09.2013, a avut loc o sedinta extraordinara a consiliului local, in cadrul careia au fost dezbatute si aprobate o serie de proiecte de hotarare deosebit de importante.

a). Astfel, au fost aprobate studiile de fezabilitate actualizate si indicatorii tehnico-economici in vederea dotarii cu centrale termice proprii a 49 de obiective, respectiv unitati de invatamant, institutii publice locale, locuinte sociale si blocuri ANL.

Prin aceasta investitie, care trebuie sa se finalizeze cel tarziu la sfarsitul lunii octombrie, se va rezolva problema asigurarii incalzirii la toate scolile si gradinitele din municipiul Targoviste precum si la institutiile publice din subordinea municipalitatii, locuintele sociale si ANL.

Am atras atentia reprezentantilor Primariei ca termenul de finalizare a investitiei este esential pentru asigurarea incalzirii in aceasta iarna si am formulat un amendament la fiecare din cele 49 de proiecte de hotarare, insusit de toti colegii mei consilieri, potrivit caruia consilierii locali vor fi saptamanal informati cu privire la stadiul de executie a lucrarilor la fiecare obiectiv in parte.

b). Un alt proiect de hotarare dezbatut si aprobat a vizat parteneriatul dintre judetul Dâmbovita, prin Consiliul Judetean Dâmbovita, Camera Agricolă Judeteană Dâmbovita, Centrul Judetean de Cultură Dâmbovita si Municipiul Târgoviste, prin Consiliul Local Municipal Târgoviste, în vederea organizării Târgului Săptămânal de promovare a produselor traditionale din judetul Dâmbovita.

Targul se va desfasura pe o suprafata de 1334 mp., in municipiul Targoviste, str. Stelea nr. 5-13, in zilelele de sambata si duminica, intre orele 08,00 – 18,00.

Producatorii vor fi selectati de catre Camera Agricolă Judeteană Dâmbovita, iar comercializarea produselor va fi facuta pe baza unui contract de participare incheiat intre producator si Camera Agricolă Judeteană Dâmbovita.

c).Totodata, a fost aprobat si parteneriatul dintre judetul Dâmbovita prin Consiliul Judetean Dâmbovita, Centrul Judetean de Cultură Dâmbovita, comuna Aninoasa prin Consiliul Local Aninoasa si Municipiul Târgoviste prin Consiliul Local Municipal Târgoviste, în vederea organizării manifestărilor dedicate aniversării a 420 de ani de la urcarea pe tronul tării Românesti a domnitorului Mihai Viteazul, Consiliul Local Targoviste aproband acordarea unui ajutor financiar de 20.000 lei pentru organizarea acestor manifestari.

In final, reinnoiesc invitatia pentru toti cei interesati de activitatea administrativa locala, de a-mi transmite impresiile, opiniile si sugestiile, astfel incat problemele de interes public local sa faca obiectul unei consultari reale, iar cetatenii sa fie implicati activ in procesul de luare a deciziilor de la nivelul administratiei publice targovistene!”, spune consilierul municipal USL, Cristian Stan.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial