25 aprilie 2024
CRIMĂ lângă primăria din Vulcana Pandele! Un bărbat, de 35 de ani, a fost ucis în faţa copiilor săi!

CRIMĂ lângă primăria din Vulcana Pandele! Un bărbat, de 35 de ani, a fost ucis în faţa copiilor săi!

crimavp1S-au derulat scene sangeroase, azi-noapte, in fata primariei de la Vulcana Pandele! Un barbat in varsta de 35 de ani a fost injunghiat mortal de un localnic.

crimavp2Atacul a avut loc pe strada, iar martori au fost chiar cei doi copii ai victimei. Suspectul a fost identificat de anchetatori, dar deocamdata este de negasit. La fata locului, politistii au descoperit si un cartus folosit.

Atacul a avut loc duminica noapte, iar copiii victimei spun ca agresorul s-ar fi napustit din senin, cu un cutit, asupra tatalui lor. Disperati, cei doi baieti, in varsta de 15, respectiv 19 ani, au sunat la 112.

crimavp7Ambulanta l-a adus pe barbatul ranit la Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste. Medicii spun ca avea rani foarte grave si pierduse mult sange, asa ca, din pacate, s-au vazut nevoiti sa ii declare decesul.

crimavp3Fiul cel mare povesteste ca a incercat sa il linisteasca pe suspect, dar in zadar. “ Am coborat sa luam de la magazin un suc si el venea si l-a taiat fara sa zica nimic.”

crimavp4Rudele barbatului care a murit au si o explicatie pentru cele intamplate. “Invidie, ura, el n-are familie, copii, noi suntem oameni seriosi, oameni de treaba” spune sotia victimei, care afirma ca ucigasul l-a amenintat pe barbatul ei “in nenumarate randuri, ca il omoara.”

crimavpIn apropiere de locul in care s-au derulat scenele de groaza, avea loc si o nunta. Dar cei de la petrecere spun ca nu au vazut si nu au auzit scandalul.

crimavp6“Lasa vorbe prin sat ca il bate, ca il omoara, ca ii taie gatul si uite ca asa a facut”, spune socrul victimei. Politistii au deschis un dosar penal si au audiat un individ care este prieten cu principalul suspect.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial