28 aprilie 2024
CRIMĂ sau accident? Moartea unui tânăr de 33 de ani, trezeşte suspiciuni, în comuna Vişina!

CRIMĂ sau accident? Moartea unui tânăr de 33 de ani, trezeşte suspiciuni, în comuna Vişina!

Moarte invaluita in mister, in Visina! Trupul fara viata al unui tanar de 33 de ani a fost descoperit in iazul din vecinatatea satului. Rudele lui sunt convinse ca barbatul a fost omorat de un vecin, care-i purta dusmanie. Anchetatorii nu exclud insa nici ipoteza ca tanarul sa fi sfarsit inecat, dupa ce ar fi facut o criza de epilepsie, in timp ce se afla la pescuit. Doar legistii vor da insa verdictul exact dupa ce vor face necropsia cadavrului

Victima era cu fata jos, in apa, iar cel ce a dat peste macabra imagine a sunat imediat la 112 sa anunte autoritatile

“Apa-i foarte mica? Da. Cat are? Vreo 30 de cm. Sa fi picat cu fata-n apa? Da, asa l-am gasit”, a declarat pentru MariusBUGA.ro Ionut Buzdugan, martor.

Tanarul a disparut de acasa ieri, in jurul orei 11. Ii spusese bunicii ca merge la pescuit.

“Nu stiu mama nimic, la peste a plecat, la peste… Amarata, vaduva, i-am crescut fara mama, i-a lasat de mici ma-sa si a fugit de acasa”, ne povestea printre lacrimi Mihaela Mihai, bunica victimei.

Seara, rudele lui s-au ingrjiorat cand au vazut ca nu mai vine acasa. L-au cautat, dar in zadar. Dimineata a fost gasit in iaz, iar cei apropiati lui sunt convinsi ca nu s-a inecat in apa de nicio jumatate de metru, ci ca a fost ucis.

“El a mai avut conflicte cu vecinul de aici, de langa casa. Si el sa-i fi facut rau? Nu stiu, cred. S-au certat de curand? De vreo doua saptamani. Se vede ca un fel de taras. Sa-i fi dat cineva vant? Da, cred ca, daca era picat pica o data, era ca un fel de taras”, credea Ion Mihai, tatal victimei.

“S-ar putea sa-i fi facut cineva vant, sa fi dat, nu stiu, nu pot sa zic sigur. Avea dusmani, cineva sa-i fi facut rau? Sunt destui, dar nu pot sa zic sigur, n-am vazut”, ne-a marturisit Vasile Mihai, fratele tanarului decedat.

Vecinul suspectat, in varsta de 55 de ani, recunoaste ca a avut mai multe neintelegeri cu tanarul de 33 de ani, din cauza animalelor lui ce-i intrau in ograda, dar si pentru niste pamant, insa jura ca n-are nimic de-a face cu moartea acestuia.

“Cand l-ati vazut ultima data? Alataieri, parca sa zic. Ati avut vreo cearta de curand cu dansul? Nu cearta, chiar asa.. Pe ce motiv v-ati certat? Cu niste razoare… Purtati dusmanie pe dansul? Nu…”, ne-a precizat Misu Ion, vecinul banuit de rude.

Politistii spun ca victima nu are rani vizibile pe corp, dar nu exclud deocamdata nicio ipoteza. Au audiat mai multi martori si localnici, iar acum asteapta rezultatul necorpisiei de la seriviul de medicina legala.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial