19 aprilie 2024
Irinuca, fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu, primul interviu, la “Trăiește-ți vara!”

Irinuca, fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu, primul interviu, la “Trăiește-ți vara!”

61551633Acum cativa ani, era spaima cluburilor, insa la ora actuala este un tata devotat.

Pe Irinel Columbeanu l-am gasit zilele acestea pe litoral, unde si-a dus fiica, la fel ca mii de parinti din Romania.

Departe de griji, stres si agitatie, Irinel Columbeanu si-a luat fetita si au venit sa se relaxeze la mare si la soare. I-am gasit intr-un resort de lux din Mamaia, unde se bucura de tot confortul. Irinel e foarte mandru de fiica sa, Irinuca, dupa ce micuta de 7 ani a luat primele lectii de inot si deja se simte ca pestele in apa.

Irinel spune ca fetita sa are fler de afacerista inca de mica si este convins ca ii va calca pe urme. Fetita ne-a marturisit ca are o pusculita unde strange bani cu care isi va cumpara o casa. Irinuca are un program bine stabilit si, sub atenta supraveghere a bonei sale, merge la inot, respecta toate cele trei mese ale zilei si se bucura alaturi de tatal sau de tot ce e mai frumos in Mamaia.

Se pare ca Irinel a mai renuntat la aventuri si se concentreaza acum pe educatia fetitei, pe care o vrea crescuta ca la carte. Iar cat mai tine vacanta, tatal si fiica planuiesc sa profite din plin de mare si de soare.

http://vacantalamare.stirileprotv.ro/stiri/irinuca-fiica-monicai-gabor-si-a-lui-irinel-columbeanu-declaratii-inedite-la-traieste-ti-vara.html

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial