1 mai 2024
Credincioșii, mai uniți ca niciodată pentru preotul lor de suflet, Ion Ștefănescu: ”Un om cu suflet curat și blând.  Vor să îl înlăture!”

Credincioșii, mai uniți ca niciodată pentru preotul lor de suflet, Ion Ștefănescu: ”Un om cu suflet curat și blând. Vor să îl înlăture!”

Mobilizare pe rețelele de socializare după ce credincioșii au aflat că părintele lor de suflat, Ion Ștefănescu, este înlăturat din biserica Sf.Nifon, acolo unde a alinat mii de suflete.

”Parintele Stefanescu! Cel mai devotat parinte si cel care te face sa te duci la Biserica numai prin modul frumos prin care isi exprima harul in Slujbele pe care le sustine!

Nu sunt multi preoti care sa te faca sa simti atata nadejde si lumina, caldura si credinta! Inainte de toate este un om cu suflet curat, bland si bun sfatuitor!

Am auzit ca multi vor sa il inlature din Sf Biserica, pentru ca in ziua de astazi, sufletul conteaza cel mai putin…raul se poate face atat de usor.

Imi pare rau de dansul, imi pare rau pentru ca este singurul preot pentru care eu una, m-as fi dus in fiecare Duminica, atat cat imi permitea timpul, sa il ascult si sa ma rog alaturi de dansul! De ce? Deoarece are o voce blanda si un mod subtil si corect de a spune lucrurilor pe nume, punandu-te de foarte multe ori pe ganduri, in unele situatii astfel incat sa pui in balanta foarte bine faptele tale!Il sustin si il vrem in continuare in Biserica pentru a ne putea bucura de Slujbele si sfaturile sale!”

Cu siguranță exista ceva în aceasta “decizie de a se pensiona anticipat”, ceva ce noi nu vom afla niciodată! Sa fim serioși….zic….

Băi fraților ce nu înțelegeți, dacă a venit unu cu punga mai groasă este mutat cât ai clipi poate avea cel mai mare har ,asta este România”, spun oamenii pe rețelele de socializare.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial