28 aprilie 2024
Costin Mihai – “Măi pisoiaşilor, chiar nu vedeţi că se strânge laţul? Nici dracul nu vă mai salvează!”

Costin Mihai – “Măi pisoiaşilor, chiar nu vedeţi că se strânge laţul? Nici dracul nu vă mai salvează!”

“Ţara arde, iar proştilor le arde de baschet, de atacuri şi de rahaturi. Puţin le pasă că oamenii au ieşit în stradă de foame şi de sictir, nici măcar nu au mintea să facă pe tălâmbii şi să nu mai provoace scandal. Stau ascunşi sau încuiaţi ca popândăii şi cică trimit replici deştepte, gen „viermi” şi „ciumpalaci”. Păi ştiţi voi să scrieţi, măgăruşilor, când nici măcar nu aţi învăţat să citiţi? Cu două beri şi un pachet de tutun se găsesc destui leşinaţi să facă pe scribii şi să vitanjeze rahatul păstrat în caracter.

Măi pisoiaşilor, chiar nu vedeţi că se strânge laţul? Nici dracul nu vă mai salvează de toate nenorocirile pe care le-aţi făcut, fără să vă temeţi măcar o secundă că va veni şi ziua judecăţii. Cum să uităm noi cu câtă obrăznicie aţi curăţat oamenii buni, pentru a vă înconjura de toţi derbedeii? Atenţie mare, şi o spun chiar şi pentru cei care le vor succeda în funcţii, de acum e clar că ăştia se vor duce pe pustie.

NU VĂ MAI SUPORTĂM ŞI NU MAI SUPORTĂM ŞMECHERIA, HOŢIA, NEDREPTATEA, NEPOTISMUL ŞI IMPLICAREA POLITICULUI! Chiar nu vă e ruşine să mâncaţi din zece părţi, ca leşinaţii, cu toate neamurile şi curvele voastre, ca apoi să faceţi pe băieţii manieraţi şi sensibili? Pentru voi nu există dreptate, nu există lege, nu există Dumnezeu, călărind gloabe mari şi funcţii barosane. De ce nu ne spui băi coate goale cum e cu bugetul la baschet şi cu amorurile de pe la echipă? Tu, maţe fripte, ce tot o dai cu licitaţii şi procese verbale de recepţie şi decepţie, semnate pe genunchi, la cârciumioară? Mai apare şi neica nimeni cu toate potăile sale comuniste să ne trântească uşa în nas, când întrebăm de regulamente.

De Casanova ce să mai spun, e şi la gară, şi la autogară, şi la poştă, adună de peste tot, la intimidare, dar nu se prezintă nici măcar să completeze nişte chestionare, alături de colegi. S-au înhăitat cu câteva lepădături de prin branşa noastră, care sar pe oricine dacă iese de-o Fetească şi au ajuns să se creadă patroni de trusturi sau magnaţi de presă. Iarăşi mai lansez un avertisment.

Cât credeţi că o să vă mai meargă să distrugeţi, să compromiteţi şi să faceţi rău? Dacă pe unii i-aţi învins sau i-aţi intimidat, aveţi grijă că mai sunt destui care abia aşteaptă să vă pice rangul! Chiar şi vouă, „fraţii” mei din presă. Credeţi voi să o vă găsiţi loc în barca schimbării? Dacă da, atunci se va scufunda şi ea, pentru că românii au învăţat din nou să iasă în stradă. S-au săturat săracii, de voi, de gunoi şi de slugoi. Pentru ce să le mai fie frică? Oricum le-aţi luat tot, drepturile, demnitatea, conştiinţa.

Mai aveţi şi tupeul să săriţi la bătaie, căutând scandal. Tare vă mai opăriţi când vine vorba de baschet, la o adică, de parcă nu mai de baschetul vostru nu le arde la oameni. Întrebaţi-i ce nevoi au de ies în stradă, spuneţi-le ce salarii au baschetbalistele şi măcar semnaţi- vă pe ceea ce scrieţi, dacă ştiţi să scrieţi sau să citiţi. Vă scălâmbaţi acum că am scris de nu ştiu ce mare transfer al lui Givens şi Ciocan la Arad. Păi de la voi am luat informaţia fătălăilor, de pe site-ul pe care îl ţineţi doar să aruncaţi cu rahat.

NU VĂ MAI SUPORTĂM ŞI NU MAI SUPORTĂM ŞMECHERIA, HOŢIA, NEDREPTATEA, NEPOTISMUL ŞI IMPLICAREA POLITICULUI! Să plecaţi dracului o dată!

Costin Mihai | costin.mihai@artpress.ro”

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial