24 aprilie 2024
Citeşte AICI noutăţile din Consiliul Local Municipal Târgovişte! Cristi Stan îţi spune TOT!

Citeşte AICI noutăţile din Consiliul Local Municipal Târgovişte! Cristi Stan îţi spune TOT!

“1) In vederea deblocarii programului de reabilitare termica a blocurilor din municipiul Targoviste, a fost aprobata preluarea de către municipalitate a contribuţiei de 50%, în cuantum de 4.872.341 lei, datorată de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administratiei Publice, executivul fiind imputernicit să întreprindă toate demersurile pe langă Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice pentru reluarea finanţării şi recuperarea sumei de 4.872.341 lei.

Prin acest demers se urmareste in principal disponibilizarea resurselor necesare finalizarii blocurilor incepute, astfel incat lucrarile deja realizate sa nu se degradeze iremediabil.

2). Domnul Mihai Constantin Ranin a fost reconfirmat in functia de manager interimar la Teatrul Municipal Târgovişte pentru inca o perioada de 120 de zile calendaristice.

Pe durata interimatului, managerul are dreptul sa efectueze toate actele de gestiune curenta.

Angajarea altor cheltuieli decât cele de gestiune curenta se poate face numai cu aprobarea expresa a consiliului local.

3). A fost aprobata si rectificarea Bugetului de Venituri si Cheltuieli al Consiliului Local Municipal Targoviste pe anul 2013.

Astfel, s-au alocat resurse suplimentare Directiei de Asistenta Sociala, respectiv suma de 1.122 mii lei pentru cheltuieli de personal si 439 mii lei pentru achitarea datoriilor precum si Directiei de Salubritate, respectiv suma de 700 mii lei pentru plata datoriilor precum si pentru pregatirea pentru sezonul rece.

Totodata, au fost suplimentate alocatiile bugetare necesare functionarii Teatrului Municipal cu suma de 150 mii lei.

Au fost suplimentate si alocatiile bugetare necesare asigurarii functionarii Clubului Sportiv Municipal Targoviste, respectiv cu suma de 500 mii lei.

Totodata, s-a aprobat finantarea cu suma de 500 mii lei a festivalului Crizantema de Aur”, ne informează Cristian Stan, liderul consilierilor USL din Cadrul Consiliului Local Municipal Târgovişte.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial