26 aprilie 2024
Corneliu Ştefan – “Prima mea candidatură pentru o funcţie din administraţia publică locală”

Corneliu Ştefan – “Prima mea candidatură pentru o funcţie din administraţia publică locală”

30 aprilie, zi importantă pentru echipele de candidaţi, înscrise în bătălia electorală, zi care oferă posibilitatea abordării oficiale a campaniei electorale: depunerea candidaturilor la birourile electorale.

Am fost prezent la Biroul Electoral de Circumscripţie, unde, alături de colegii mei aflaţi pe lista Uniunii Social Liberale, mi-am depus candidatura pentru funcţia de consilier judeţean.

Este, de altfel, pentru prima dată când candidez pentru vreuna dintre functiile din administratia publica locală şi trebuie să recunosc încărcătura emoţională a acestei zile.

Este o onoare pentru mine să mă aflu pe locul al cincilea pe lista de candidaţi desemnaţi de Uniunea Social Liberală pentru Consiliul Judeţean, este o mare bucurie, dar şi o mare responsabilitate, căreia îmi doresc să-i fac faţă cu succes.

Aşa cum se ştie, candidatul USL Dâmboviţa pentru preşedinţia Consiliului Judeţean este senatorul PSD Adrian Ţuţuianu,care este decis să-şi pună experienţa în domeniul administrativ şi puterea de muncă în slujba dâmboviţenilor.

Împreună formăm o echipă puternică, hotărâtă să câştige şi să schimbe în bine soarta judeţului!, a declarat Corneliu Stefan, presedintele TSD Dambovita.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial