18 mai 2024
Controale pe Valea Dâmboviţei şi în Tărtăşeşti

Controale pe Valea Dâmboviţei şi în Tărtăşeşti

Depistați la volan, deși s-ar fi aflat sub influența alcoolului

La data de 26 ianuarie a.c., în jurul orei 23:35, polițiștii din cadrul Secția nr. 4 Poliție Rurală Dragomirești au depistat, pe raza localității Drăgăești-Pământeni, un bărbat de 47 de ani, din comuna Mănești, în timp ce ar fi condus un autoturism, deși s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, bărbatul a prezentat o alcoolemie cu o valoare de 1,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot pe parcursul serii, în jurul orei 23:45, pe drumul național 7, pe raza localității Tărtășești, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au surprins un alt bărbat, de 40 de ani, din București, în timp ce ar fi condus un autoturism, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, prezentând o alcoolemie cu o valoare de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ambii conducători auto au fost conduși la spital pentru recoltarea de probe biologice. În cauză, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

sursa: IPJ Dâmboviţa

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial