10 mai 2024
Controale pe șoselele din Dâmbovița

Controale pe șoselele din Dâmbovița

Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au oprit pentru control, pe drumul național 1A, în localitatea Cornești, un autoturism condus de un bărbat de 29 de ani. 

Întrucât emana halenă alcoolică, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, acesta prezentând o alcoolemie cu o valoare de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice. 

În plus, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Totodată, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au depistat un bărbat de 56 de ani, din Titu, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influența alcoolului.

În urma testării cu aparatul etilotest, bărbatul a prezentat o alcoolemie cu o valoare de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a îmbibației alcoolice.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial