20 mai 2024
Controale pe șosele din Dâmbovița

Controale pe șosele din Dâmbovița

Surprins la volanul unui autoturism cu o alcoolemie peste 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat

Polițiștii din cadrul Secției nr. 12 Poliție Rurală Tărtășești au oprit pentru control, pe raza localității Ciocănești, un autoturism condus de un bărbat de 36 de ani, din localitate. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar acesta a prezentat o alcoolemie cu o valoare de 1,36 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, iar, în cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

· Cercetat de polițiști pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului

Polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Dragomirești au depistat, pe raza localității Dragomirești, un bărbat de 38 de ani, în timp ce ar fi condus un autoturism, deși ar fi consumat băuturi alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, conducătorul auto a prezentat o alcoolemie cu o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

· Cercetat de polițiști pentru conducerea unui vehicul fără permis

Polițiștii din cadrul Secției nr. 9 Poliție Rurală Mătăsaru au surprins, pe drumul județean 401 A, în localitatea Mărunțișu, un bărbat de 27 de ani, din Titu, în timp ce ar fi condus un autoturism fără a deține permis de conducere. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, acesta prezentând o alcoolemie cu o valoare de 0,19 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

sursa – IPJ Dâmbovița

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial