28 februarie 2024

Dâmboviţa – Uite ce surpriză au avut agenţii după ce i-au oprit pe băieţii ăştia în trafic!

www.mariusbuga.ro_images_permisDepistaţi în timp ce conduceau autovehicule pe drumurile publice, deşi nu posedau permis de conducere

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Răcari au depistat pe raza localităţii Brezoaele un bărbat, de 51 de ani, în timp ce conducea un moped neînregistrat în circulaţie.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele acestuia, a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule” şi „punere în circulaţie ori conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neănregistrat, potrivit legii”.

De asemenea, un tânăr, de 25 de ani, din Lunguleţu, este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, după ce a fost depistat de poliţişti conducând un autoturism pe raza oraşului Titu, fără a avea acest drept.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că autovehiculul i-a fost încredinţat pentru a fi condus pe drumul public, de către proprietar, un tânăr de 28 ani, care cunoştea faptul că cel în cauză nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele proprietarului, a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de „încredinţarea de către o persoană a unui autovehicul, pentru conducerea pe drumurile publice, altei persoane despre care ştie că nu posedă permis de conducere”.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial