9 mai 2024

Controale fulger în Moreni, Pucioasa și Găești!

politie-scandal-barAcţiuni ale poliţiştilor în Moreni, Pucioasa şi Găeşti

Poliţiştii au organizat acţiuni pe raza localităţilor Moreni, Pucioasa şi Găeşti, pe linia asigurării unui climat de ordine şi siguranţă civică, precum şi pentru reducerea riscului rutier.

În urma neregulilor constatate, poliţiştii au aplicat 98 de sancţiuni contravenţionale, a căror valoare se ridică la aproape 20 000 de lei şi au fost confiscate 400 de ţigarete şi au confiscat 4 mc de material lemnos, pentru care nu s-au putut prezenta documente justificative de provenienţă.

De asemenea, au fost retrase 20 de certificate de înmatriculare, ca urmare a defecţiunilor tehnice constatate la autovehiculele controlate.

Totodată, un tânăr de 18 ani, din Crângurile, este cercetat pentru comiterea infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, după ce a fost depistat de poliţiştii găeşteni conducând un autoturism pe raza localităţii, deşi nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Poliţia dâmboviţeană va continua şi în perioada următoare activităţile pentru asigurarea şi menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă civică, iar orice încălcare a legii va fi sancţionată cu promptitudine.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial