29 martie 2024
Consiliul Judeţean Dâmboviţa trage de urechi o parte a presei locale

Consiliul Judeţean Dâmboviţa trage de urechi o parte a presei locale

Comunicat de presă

În legătură cu informațiile apărute în presa locală în legătură cu cele două incendii izbucnite miercuri, 06.03.2013, în localitatea Poiana, aducem următoarele precizări:

• Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița nu este o instituție în subordinea Consiliului Județean. Președintelui Consiliului Județean, în calitate de președinte al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „Apa Dâmbovița”, îi revin atribuții expres prevăzute, care nu țin de administrarea treburilor curente ale Companiei de Apă Târgoviște-Dâmbovița.

• Deciziile Companiei de Apă aparțin în totalitate factorilor de decizie din instituția respectivă. Ca atare, orice trimitere în direcția președintelui Consiliului Județean, Adrian Țuțuianu, reprezintă doar încercarea jenantă de a murdări fără temei activitatea acestuia.

• Președintele Adrian Țuțuianu prețuiește în egală măsură pe toți locuitorii județului Dâmbovița şi nu-i tratează în raport de apartenenţa politică.

• Președintele Adrian Țuțuianu face un apel către reprezentanții mass-media ca, pe viitor, să acorde reținerea cuvenită în tratarea unor subiecte asupra cărora nu posedă informații complete și corecte.

Consiliul Județean Dâmbovița, Biroul de Presă

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial