13 mai 2024
DOLIU LA TITU: Mecanicul de bord Laurenţiu Chiru, plâns cu lacrimi amare de toţi cei care l-au cunoscut. VIDEO CUTREMURĂTOR

DOLIU LA TITU: Mecanicul de bord Laurenţiu Chiru, plâns cu lacrimi amare de toţi cei care l-au cunoscut. VIDEO CUTREMURĂTOR

O durere nemarginita s-a asternut aseara la Titu. Trupul fara viata al maistrului militar Laurentiu Chiru, mort in accidentul de la Bacau, a fost adus acasa.

Urma sa se casatoreasca, dar soarta i-a fost potrivnica. A plecat la cer, locul pe care l-a iubit atat de mult.

Maistrul militar Laurentiu Chiru, avea 33 de ani si era mecanic de bord. Familia, rudele, prietenii si oamenii din Titu l-au plans cu lacrimi amare.

Prietena militarului, sfasiata si ea de durere, abia se mai putea tine pe picioare. Urmau sa faca nunta in curand, acum se pregateste de inmormantare…

“Era trup si suflet pentru aviatie, pentru meseria pe care a imbratisat-o de mic copil. A preferat nici familie sa-si intemeieze pana nu se vede el un tip desavarasit in aceasta ramura”, ne-a marturisit Ion Gheorghe, unchiul lui Laurentiu.

“Ultima oara cand m-am intalnit cu el avea un elicopter de jucarie si ma punea sa intind palma sa poata sa vina cu el, aterizare la punct fix. Erau viata lui”, ne-a povestit Ciprian, varul lui Laurentiu.

“Suntem profund, profund marcati, nu ne revenim de ieri, nu stiu, a murit un om devotat armatei”, ne-a marturisit printre lacrimi Monica Gheorghe, matusa lui Laurentiu.

Maistrul militar va fi condus maine pe ultimul drum.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial