29 martie 2024

Colaborare încheiată între Urban Titu şi Marius Penescu

urbanti1Marius Penescu nu va mai face parte din lotul lui Urban Titu începând de astăzi. Colaborarea dintre jucător şi gruparea de pe „Orăşenesc” a luat sfârşit după ce mijlocaşul defensiv a primit o ofertă atractivă de transfer din partea Chindiei Târgovişte.

Cum oficialii celor două cluburi dâmboviţene au ajuns la un acord în această privinţă, fotbalistul a îmbrăţişat din plin ideea de a evolua pentru echipa antrenată de Nicu Croitoru. Până să ajungă la Urban (februarie 2013), Penescu mai evoluase doar la FCM Târgovişte, echipă unde şi-a făcut şi junioratul.

Mijlocaşul târgoviştean a contabilizat, în noul campionat, un singur joc în tricoul formaţiei din Titu, cel din prima etapă, chiar împotriva Chindiei.

În schimb, în stagiunea pecedentă a Ligii a 3-a, fotbalistul de 22 ani a evoluat în 27 de meciuri şi a marcat un gol pentru echipa din sudul judeţului.

După despărţirea de Urban, clubul nostru îi mulţumeşte lui Penescu pentru efortul depus de la venirea la Titu şi îi doreşte mult succes în continuare!

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial