29 martie 2024
COBIA: I-a RUPT DINŢII vecinului ca să-şi mulţumească iubita! Scandal pe 5 centimetri de teren!

COBIA: I-a RUPT DINŢII vecinului ca să-şi mulţumească iubita! Scandal pe 5 centimetri de teren!

Un batran de 68 de ani, din Cobia, a ramas fara patru dinti in gura dupa ce a fost batut de un vecin, cu 30 de ani mai tanar! Omul povesteste ca toata raca a pornit de la 5 centimetri de teren. I-a cerut concubinei individului sa mute un gard de pe proprietatea lui.

Femeia nu recunoaste insa aceasta varianta si spune ca batranul o ameninta pe ea cu bataia, fara motiv, iar iubitul ei n-a facut altceva decat sa-i sara in ajutor si sa-i dea pensionarului o lectie.

Familia batranului sustine ca este terorizata. Ar fi primit amenintari din partea batausului ca nu se lasa pana ce nu le pune foc la casa sau, si mai rau, ca va intra peste ei in casa sa le ia viata.

Bataia intre cei doi a avut loc pe ulita satului. Acolo tanarul l-a intalnit pe batran si l-a lovit cu pumnii si picioarele peste fata si in piept.

Noroc ca omul a fugit in curtea unei vecine si asa a scapat din mainile atacatorului.

Victima spune ca nu-si imagina ca se va ajunge pana aici de la o palma de teren…

“Suntem amenintati ca daca ne ducem undeva si spunem undeva sau dam vreo declaratie ne da foc sau vine peste noi si ma omoara noaptea!”, a declarat pentru MariusBUGA.ro Leo Buca.

“Mi-a dat pe la spate in tampla si m-a pus jos. Pe urma mi-a dat cu piciorul, mi-a rupt dantura. V-a scos dintii? Da. Cati dinti v-a scos? 4! V-a dat si-n piept? Da, mi-a dat si cu piciorul in piept!”, a mai adaugat victima.

“Da ce l-a batut cu picioarele! Ne-a spus ca pana nu pune foc nu se lasa!”, ne-a marturisit speriata Ioana Buca, sotia victimei.

Concubina batausului da vina pe batran si isi apara iubitul. Ea sustine ca victima ar fi fost cea care l-a provocat pe tanar sa devina violent

“A trecut pe drum si l-a oprit domnu’ Buca si zicea – Unde e Leana? Pai e acasa, pai vreau sa o bat. A zis ca daca ma prinde pe drum ma bate. Din ce cauza? Nu stiu, fara motiv. Si ce a facut concubinul dvs? A dat in el, asta a fost. L-a lovit? Da”, ne-a povestit concubina agresorului.

O localnica a fost martor la toata scena si a depus marturie la politie

“L-a apucat de bluza si i-a dat un pumn in cap si un picior in piept si a picat aici langa gard”, a vazut Vasilica Rosu.

Batranul a depus plangere la politie. Oamenii legii il cerceteaza acum pe agresor pentru loviri si alte violente, iar daca va fi gasit vinovat risca inchisoarea.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial