28 martie 2024

Președintele CJ Dâmbovița, foc și pară pe primari! “Avem bani de Dustere şi de cursuri la mare!”

cj-db„Avem o problemă legată de anumite angajamente asumate. Am semnat contractul de finanţare pentru ceea ce înseamnă Programul Operaţional Infrastructură Mare (POIM) şi le-aş reaminti domnilor primari că şi-au asumat obligaţia să verse partea de contribuţie la majorarea capitalului social al Companiei de Apă Târgovişte Dâmboviţa SA.

Vrem să beneficiem de investiţii în 51 de localităţi, dar avem doar 41 de acţionari la Compania de Apă. Nu se poate numai de luat! După aceea… nu avem bani să vărsăm capital, dar avem bani de Dustere şi de cursuri la mare!

Fără să se supere nimeni, dar le-am reamintit un lucru – pentru prima dată în bugetul CJD a fost adoptată acea hotărâre care prevede faptul că banii proveniţi din TVA şi din impozitul pe profit sunt daţi cu destinaţie.

Unii dintre ei au uitat acest lucru. Probabil anul viitor or să-i întrebe Curtea de Conturi ce au făcut cu banii pe care i-au primit, dar care aveau ca destinaţie achitarea acestor contribuţii fie că vorbim de ADI Salubritate, fie că vorbim de ADI Apă. Aceste asociaţii funcţionează pe principiul solidarităţii, pentru că nu poţi să fi doar la luat, mai trebuie să şi contribui”, a tunat preşedintele CJ Dâmbovița, Alexandru Oprea.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial